Riksomfattande kalender

« Tillbaka

Turvataidoilla turvaa lapsille

Starttid :
2020-01-27 08:30
Sluttid :
2020-01-27 15:30
Platsen :
Lapin aluehallintovirasto, Juhlasali, Valtakatu 2, Rovaniemi
Beskrivning

Lapin aluehallintovirasto järjestää koulutustilaisuuden, jonka tarkoituksena on hahmottaa ja konkretisoida varhaiskasvatuksen henkilöstölle, kuinka tunne- ja turvataitojen avulla ehkäistään lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa ja kaltoinkohtelua vahvistamalla lapsen omia taitoja puolustaa itseään ja pitää huolta rajoistaan kiusaamisen, väkivallan, houkuttelun, groomingin, ahdistelun ja seksuaalisen hyväksikäytön tilanteissa.

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen henkilöstölle.

Koulutuksen tavoite on perehdyttää koulutettavat turvataitokasvatukseen, Tunne- ja turvataitoja lapsille -oppimateriaaliin sekä sen hyödyntämiseen.

Kouluttajina toimivat turvataitokasvatuksen kehittämisessä mukana olleet erityisluokanopettajat ja oppimateriaalin toimittajat Minna Andell ja Mirja Ylenius-Lehtonen.

Koulutus on osallistujille maksuton. Osallistujat vastaavat itse kuitenkin matka-, majoitus- ja ruokailukustannuksistaan.

Kutsu ja ohjelma (pdf, 100 kt)

Koulutusmateriaali:

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta viimeistään 15.1.2020 mennessä. Tilaisuuteen mahtuu mukaan 50 ensiksi ilmoittautunutta. https://bit.ly/2M4UhYH

Koulutukseen on mahdollisuus osallistua myös etänä. Linkki etäyhteyteen lähetetään osallistujille viimeistään perjantaina 24.1. Pyydämme huomioimaan, että päivän aikana on lyhyitä toiminnallisia hetkiä ja iltapäivällä käytetään Learning cafe -menetelmää noin yksi tunti. Learning cafe puretaan kuitenkin yhteisesti.

Osallistujille ei lähetetä erillistä kutsua. Jos tilaisuus peruuntuu, ilmoitetaan siitä erikseen. Ilmoittautumisen yhteyshenkilönä toimii suunnittelija Marketta Enbuska, marketta.enbuska@avi.fi

Tervetuloa!

Opetustoimen ylitarkastaja Netta Halme, puh. 0295 017 387, netta.halme@avi.fi
Ämnesområden: Opetus Regionen: Lappland

Turvataidoilla turvaa lapsille

Uppdaterad