Riksomfattande kalender

« Tillbaka

LÄSNÄOLOKOULUTUS PERUTTU ! Kohtaa ja kysy oikeita kysymyksiä! Ehkäisevän mielenterveys- ja päidetyön koulutus nuorten parissa toimiville

Starttid :
2020-04-07 08:30
Sluttid :
2020-04-07 15:30
Platsen :
Varkauden kaupunginkirjaston auditorio, Osmajoentie 1, 78200 VARKAUS 
Beskrivning

Kutsu/ Ohjelma (pdf/206 kb)

Kohtaa ja kysy oikeita kysymyksiä! Ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön koulutus nuorten parissa toimiville

Aika: Tiistaina 7.4.2020 klo 8.30-15.30 
Paikka: Varkauden kaupunginkirjaston auditorio, Osmajoentie 1, 78200 VARKAUS 


Kohderyhmä: nuorten parissa työskentelevät: nuorisotoimen, nuorten työpajojen ja etsivän nuorisotyön työntekijät, opetustoimen henkilöstö, oppilaitosten johtajat ja opettajat, oppilas- ja opiskelijahuollon henkilöstö, ehkäisevän päihdetyön yhteyshenkilöt/koordinaattorit, kuntien lakisääteisten monialaisten työryhmien jäsenet, järjestöjen edustajat.  
 
Kustannukset: Tilaisuus on maksuton. Osallistujat vastaavat itse matka- ja ruokailukuluista. Kirjastolta sekä lähistöltä löytyy lounasruokailumahdollisuuksia. 


Ilmoittautuminen: sitovat ilmoittautumiset 31.3.2020 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. 
( https://webropol.com/s/varkaus07042020


Järjestäjä: Itä-Suomen Aluehallintovirasto yhteistyössä EHYT ry ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri 


Lisätietoja: Nuorisotoimen ylitarkastaja Aino Tormulainen, aino.tormulainen(at)avi.fi p. 0295 016 807 Ilmoittautumiseen liittyen, koulutussihteeri Maija Happonen, maija.happonen(at)avi.fi p. p. 029 5501 6869 
 
 
Kouluttajina päivässä toimivat: 
 
Helena Törmi, Pohjois–Savon ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön koordinaattori, PSSHP, Perusterveydenhuollon yksikkö, HYTE-tiimi. Tehtävänä tukea kunnissa toteutettavaa ehkäisevää mielenterveys- ja päihdetyötä siten, että sitä tehtäisiin tavoitteellisesti, toimivilla ja tutkituilla menetelmillä, yhdessä. 


Virve Kekkonen, Kekkosen päätyö on lääketieteen perusopetuksessa nuorisopsykiatrian kliinisenä opettajana. Lisäksi hän työskentelee KYSin nuorisopsykiatrialla erikoislääkärinä ja tutkijana. 


Jarkko Riikonen on työskennellyt Joensuun kaupungin erityisnuorisotyöntekijänä Poliisin Ankkuriryhmässä vuodesta 2003 alkaen, sydämenasianaan kouluissa ja oppilaitoksissa tehtävä valistustyö. Ankkuriryhmä on poliisivetoinen moniammatillinen ryhmä, jonka tehtävänä on ennaltaehkäistä ja korjata pohjois-karjalaisten lasten ja nuorten rikoskierteitä. 


Anna Korhonen, seksuaaliväkivaltatyöntekijä, terveydenhoitaja, seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti, Setlementti Puijolan Tyttöjen talo. Tekee nuorten ja nuorten aikuisten parissa seksuaaliväkivaltatyötä yksilö-, ryhmä- ja yhteisötasolla ja ennaltaehkäisevää seksuaaliväkivaltatyötä nuorten yhteisöissä sekä konsultaatiota ja koulutusta ammattilaisille liittyen seksuaaliväkivallan teemoihin ja ilmiöihin. 


Juha Metelinen, kriisityöntekijä, MIELI Suomen Mielenterveys ry, Itsemurhien Ehkäisykeskus, toimipaikkana Kuopion kriisikeskus, Itsemurhien ehkäisykeskus on osa Helsingissä ja Kuopiossa toimivaa Mieli ry:tä. Sen tehtävänä auttaa itsemurhaa yrittäneitä sekä edistää itsemurhien ehkäisytyötä yhdessä julkisten toimijoiden kanssa sekä järjestää koulutusta ja kampanjoita itsemurhien ehkäisyyn liittyen toimialueenaan koko maa. 


Anne Häkkinen, yhteisöpedagogi, ehkäisevän päihdetyön koordinaattori, Mikkelin kaupunki. Innokas kehittämismyönteinen vahvan ehkäisevän päihdetyön osaamisen omaava hyvä tyyppi. 


Päivi Christensen, innostunut ja energinen opettaja, ohjaaja ja esimies. Pitkä kokemus työskentelystä lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, ryhmien ohjaajana, opettajana koulussa ja nyt esimiestehtävissä ehkäisevän päihdetyön parissa valtakunnallisessa Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:ssä 

0
Nuorisotoimen ylitarkastaja Aino Tormulainen, aino.tormulainen(at)avi.fi p. 0295 016 807
Ämnesområden: Opetus Regionen: Östra Finland Pressmeddelanden: Bildning Liiteaiheet: Opetus Liitealueet: Itä-Suomi

LÄSNÄOLOKOULUTUS PERUTTU ! Kohtaa ja kysy oikeita kysymyksiä! Ehkäisevän mielenterveys- ja päidetyön koulutus nuorten parissa toimiville

Uppdaterad