Riksomfattande kalender

« Tillbaka

Lukion uudistuva arviointikulttuuri LOHJA, siiirtyy syksylle

Starttid :
2020-04-07 09:00
Sluttid :
2020-04-08 15:30
Platsen :
Lohjan pääkirjaston Järnefeltinsali, käyntiosoite Karstuntie 3, Lohja
Beskrivning

Koulutus suuntautuu erityisesti kuntien sivistysjohtajille, opetuspäälliköille, rehtoreille, apulaisrehtoreille, aineenopettajille ja (arviointi)tutoreille, jotka johtavat ja toteuttavat kunta- ja oppilaitostasolla lukion arviointia.

Lukion opetussuunnitelman perusteet uudistuvat siten, että ne otetaan käyttöön elokuussa 2021. Koulutuksen järjestäjillä ja oppilaitoksilla on noin vuosi aikaa työstää arviointinormeja paikallisesti toteutettaviksi. Jotta kunta- ja oppilaitostasolla on mahdollista toteuttaa arviointia lukuvuonna 2021-2022 uudistettavien normien edellyttämällä tavalla, tarkoittaa se sitä, että opetushenkilöstön tulee valmistautua luvun edellyttämiin muutoksiin mm. täydennyskouluttautumalla.

Koulutus tarjoaa tutkimukseen perustuvaa, toiminnallista ja käytännön työvälineitä tarjoavaa arviointikoulutusta. Lohjan lisäksi järjestetään vastaava koulutus Lahdessa ja Vantaalla. Koulutukseen osallistuvilta edellytetään oman päätelaitteen käyttöä osana koulutusta.

Kouluttajana toimii Najat Ouakrim-Soivio, KT, FL. Hän on osallistunut kutsuttuna asiantuntijana Lukion opetussuunnitelmaperusteiden (2021) arviointiluvun uudistaneeseen ryhmään.

Koulutus siirtyy syksylle!

Tervetuloa!

 

Ilmoittautumiset: osastosihteeri Susanna Schultz, susanna.schultz@avi.fi
Ämnesområden: Opetus Regionen: Södra Finland Liiteaiheet: Opetus Liitealueet: Södra Finland

Lukion uudistuva arviointikulttuuri LOHJA, siiirtyy syksylle

Uppdaterad