Riksomfattande kalender

« Tillbaka

HUOM! Oppilaat ympäristötoimijoina

Starttid :
2020-03-31 08:30
Sluttid :
2020-03-31 16:00
Platsen :
Lapin aluehallintovirasto, Valtakatu 2, Rovaniemi
Beskrivning

Huom!  Tilaisuus siirtyy ensi syksyyn.

Koronavirusepidemian vuoksi koulutus on siirretty.

Lapin aluehallintovirasto järjestää yhteistyössä WWF:n kanssa Oppilaat ympäristötoimijoina -koulutuksen. Koulutus tarjoaa konkreettista tukea uuden opetussuunnitelman toteuttamiseen. Mitä tutkimus sanoo osallistumisesta ja ympäristöryhmätyöstä? Miten perustaa oppilaiden ympäristöryhmä? Miten tehdä toiminnasta innostavaa, osallistavaa ja vaikuttavaa? Miten yhdistää monialainen oppiminen osallisuuteen? Lisäksi tarjolla on paljon käytännön vinkkejä ja työkaluja koulun ympäristötyöhön.

Kouluttajana toimii WWF:n ympäristökasvatuksen asiantuntija, ympäristötieteilijä ja FT Sanna Koskinen. Hänen erityisosaamistaan ovat oppilaiden osallisuus ja ympäristöryhmätyö.

Koulutus on tarkoitettu kaikille peruskoulun ja lukion opettajille, joita kiinnostaa oppilaslähtöisen ympäristötyön kehittäminen omassa koulussaan. On eduksi, jos samasta koulusta osallistuu kaksi tai useampia opettajia.

Kutsu ja ohjelma (pdf, 100 kt)

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta 16.3. mennessä: Ilmoittautuminen tästä

Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä. Linkki etäyhteyttä varten lähetetään viimeistään edellisenä päivänä. Koulutus on osallistujille maksuton. Osallistujat vastaavat itse kuitenkin matka-, majoitus- ja ruokailukustannuksistaan.

Osallistujille ei lähetetä erillistä kutsua. Jos tilaisuus peruuntuu, ilmoitetaan siitä erikseen. Ilmoittautumisen yhteyshenkilönä toimii suunnittelija Marketta Enbuska, marketta.enbuska@avi.fi

TERVETULOA!

Opetustoimen ylitarkastaja Petri Mäkelä, puh. 0295 017 068, petri.mäkelä@avi.fi
Ämnesområden: Opetus Regionen: Lappland

HUOM! Oppilaat ympäristötoimijoina

Uppdaterad