Riksomfattande kalender

« Tillbaka

PERUTTU Perusopetuksen arviointiluku uudistuu – Onko arviointitietosi ja -taitosi ajan tasalla? TURKU

Starttid :
2020-03-31 09:00
Sluttid :
2020-04-01 15:30
Platsen :
Scandic Atrium, Eerikinkatu 28-30 Turku
Beskrivning

TÄMÄ TILAISUUS ON PERUTTU.

 

Koulutus suuntautuu erityisesti kuntien sivistysjohtajille, opetuspäälliköille, rehtoreille, apulaisrehtoreille, aineenopettajille ja (arviointi)tutoreille, jotka johtavat ja toteuttavat kunta- ja koulutasoilla perusopetuksen arvioinnin kokonaisuudistusta.

Perusopetuksen arvioinnin kokonaisuudistuksessa on tarkoituksena selkiyttää arviointiin liittyviä keskeisiä asioita, ja siksi koulutuksessa vastataan mm. seuraaviin teemoihin: Mitä eroa on formatiivisella ja summatiivisella arvioinnilla? Entä, mitä on integroiva arviointi? Miten toteuttaa sanallista arviointia, arviointikeskusteluita tai itse- ja vertaispalautetta käytännössä? Miten POPS-perusteisissa määritellyt erilaiset tavoitteet liittyvät arviointiin? Miten sitä toteutetaan käytännössä? Mitä oppilaan tulee osata ja ymmärtää arvioinnista? Mitä huoltajien tulee tietää arvioinnin muutoksista?

Kouluttajana toimii Najat Ouakrim-Soivio, tutkijatohtori/ KT, FL.

Koulutus toteutetaan toiminnallisesti ja niin, että koulutuspäivien aikana on sekä tutkimusperusteisia alustuksia että käytännön työskentelyä edellä esitetyistä teemoista. Arviointikoulutukseen osallistuvilta edellytetään oman päätelaitteen käyttöä osana koulutusta.

 

Koulutukseen otetaan 40 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistujille ei lähetetä erillistä kutsua. Jos tilaisuus peruuntuu, siitä ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja:
opetustoimen ylitarkastaja Lea Karjomaa, p. 0295 018 077, lea.karjomaa(at)avi.fi

Varsinainen koulutusosuus on maksuton. Osallistujat vastaavat itse mahdollisista ruokailu-, matka- ja majoituskuluistaan.
40
Ämnesområden: Opetus Regionen: Sydvästra Finland Pressmeddelanden: Bildning Liiteaiheet: Opetus Liitealueet: Lounais-Suomi

PERUTTU Perusopetuksen arviointiluku uudistuu – Onko arviointitietosi ja -taitosi ajan tasalla? TURKU

Uppdaterad