Riksomfattande kalender

« Tillbaka

Miten tukea oppilaiden ja opiskelijoiden hyvinvointia

Starttid :
2020-01-31 09:30
Sluttid :
2020-01-31 15:30
Platsen :
Lapin aluehallintovirasto, Juhlasali, Valtakatu 2, Rovaniemi
Beskrivning

Lapin aluehallintovirasto järjestää koulutustilaisuuden, jonka tarkoituksena on kehittää yhdessä ohjaushenkilökunnan kanssa ohjaustyökaluja heidän arjen ohjaustilanteisiin puheeksiottamisen-teorian pohjalta.

Koulutuksessa tarjotaan tietoa erilaisista mielenterveyden ja neuropsykiatrisista häiriöistä sekä niiden mahdollisista vaikutuksista opiskelukykyyn. Teoreettisessa osuudessa tarkastellaan oppimisen itsesäätelyä, mitä se on, miten sitä voitaisiin vahvistaa, millainen palaute vahvistaa opiskelijoiden oppimisen itsesäätelyä sekä empiirisiä tuloksia oppimisen itsesäätelyn ja hyvinvoinnin yhteydestä toisiinsa.

Kouluttajana toimii Atte Rimppi, kasvatustieteen maisteri ja väitöskirja tutkija Lapin yliopistosta. Hän työskentelee hankekoordinaattorina Takaisin opintoihin-hankkeessa. Atte vastaa korkeakoulujen henkilökunnille toteutettavista koulutuksista Nyyti ry:ssä, joka on opiskelijoiden mielenterveyttä edistävä valtakunnallinen ja yleishyödyllinen yhdistys.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti opoille ja opetustoimen henkilöstölle, koulujen johtajille sekä perusopetuksen hallinnosta vastaaville. Avi tarjoaa kahvit. Koulutus on maksuton, mutta osallistujat vastaavat itse mahdollisista matka- ja majoituskuluista.

Kutsu ja ohjelma (pdf, 100 kt)

Koulutusmateriaali:

Ilmoittautumiset pyydämme 24.1.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. https://link.webropolsurveys.com/S/E3A420C8B6D42EA5

Tervetuloa!

Opetustoimen ylitarkastaja Kari Torikka, puh. 0295 017 388, kari.torikka@avi.fi
Ämnesområden: Opetus Regionen: Lappland

Miten tukea oppilaiden ja opiskelijoiden hyvinvointia

Uppdaterad