Regionförvaltningsverket i Östra Finland
PB 50, 50101 S:t Michel

S:t Michel: Maaherrankatu 16
Joensuu: Torikatu 36 C
Kuopio: Hallituskatu 12-14

Registratorskontoret: kirjaamo.ita(at)avi.fi

Telefonväxel: 0295 016 800

Öppet mån-fre kl. 8:00 - 16.15

RFV i Twitter

Aktuellt

 

AVI – Hiippakunta -yhteistyö Itä-Suomessa – asian tiimoilta tavattiin 7.6.2018 Mikkelissä

Mikkelin ja Kuopion hiippakuntien ja Itä-Suomen aluehallintoviraston edustajat kokoontuivat yhteisten asioiden äärelle Itä-Suomen aluehallintoviraston tiloissa Mikkelissä 7.6.2018. Yhteistyötapaamisia järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Tällä kertaa tapaamisessa oli mukana myös muiden yhteistyötahojen edustajia.

Lue lisää uutisesta


Itä-Suomen AVIn uutiskirje 2/2018

Tänä vuonna olemme saaneet nauttia varhaisesta kevään tulosta, auringosta ja lämmöstä. Luonto puhkeaa jälleen kauneimpaan kukkaansa, kaikkialla viheriöi.

Poliittisesti epävarmassa tilanteessa olemme valmistelleet uuden Luova-viraston häiriötöntä käynnistymistä 1.1.2020 ja olleet aktiivisesti mukana maakunta- ja soteuudistuksessa.

Kevään aikana aluehallintovirasto on myöntänyt runsaasti avustuksia lasten ja nuorten toimintaan, kuten lasten ja nuorten liikunnan edistämiseen, nuorten työpajatoimintaan, etsivään nuorisotyöhön ja harrastetoimintaan sekä nuorten tieto- ja neuvontapalveluihin ja digitaaliseen nuorisotyöhön. Näilläkin tukitoimilla edistetään lasten ja nuorten hyvinvointia ja ehkäistään osaltaan syrjäytymistä.

Lue lisää uutiskirjeestämme 2/2018