Pressmeddelanden 2018

Här på den här sidan listar regionförvaltningsverket pressmeddelanden 2018. De som gäller en viss region syns när man väljer region genom att trycka på Välj område upp till höger på sidan. 

Pressmeddelanden 2018

Ehdota Vuoden 2018 sisäilmateko -tunnustuksen saajaa Itä-Suomessa

Itä-Suomi

Sisäilma-asiat ovat olleet esillä pitkään. Itä-Suomen aluehallintovirasto haluaa selättää sisäilmaongelmat ja omalta osaltaan kehittää positiivista virettä nostamalla esiin onnistujia tässä haastavassa ja itäsuomalaisten terveyttä edistävässä asiassa.

Tee esitys Vuoden sisäilmateko -tunnustuksen saajaksi 23.11.2018 mennessä

Esityksen Vuoden sisäilmateko -tunnustuksen saajaksi voi tehdä kuka tahansa. Esityksessä on nimettävä Vuoden sisäilmateko perusteluineen sekä teon toteuttanut taho. Jokaisen Itä-Suomen maakunnan osalta voi tehdä esityksen erikseen.

Vuoden sisäilmateko -kunniakirja myönnetään yksityiselle henkilölle, yhteisölle, yritykselle, ryhmälle tai organisaatiolle, joka on esimerkillisellä tavalla tukenut Itä-Suomen aluehallintoviraston tavoitteita turvallisen ja terveellisen elinympäristön sekä Terveet tilat 2028 -ohjelman mukaisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Vuoden sisäilmateko voi olla esimerkiksi menettelytapa, jolla on ollut tai tulee olemaan arvioiden mukaan erityisen positiivinen merkitys:

  • tilojen käyttäjien terveydelle
  • terveyshaittojen ennaltaehkäisyssä
  • sisäilmasta oireilevien tukemisessa tai neuvonnassa
  • viestinnässä
  • koulutuksessa ja osaamisessa
  • rakentamisessa ja ylläpidossa

tai

  • uudenlainen tai muutoin merkityksellinen toimintatapa tai -malli, joka täyttää Vuoden sisäilmateon myöntämisen perusteet
  • yksittäiseen sisäilmakohteeseen liittyvä toimenpide, joka täyttää Vuoden sisäilmateon myöntämisen perusteet.

     

Tee esityksesi verkkolomakkeemme kautta viimeistään 23.11.2018:

https://link.webropolsurveys.com/S/D1ABD9181EF2E2DB

Vuoden sisäilmateko -tunnustukset jaetaan tehtyjen esitysten perusteella maakunnittain joulukuussa 2018.

Lisätietoja
ympäristöterveydenhuollon ylitarkastaja Lari Hölttä, p. 0295 016 826, etunimi.sukunimi@avi.fi, Itä-Suomen aluehallintovirasto

 


Uppdaterad