Uutiset ja uutiskirjeet 2020

Osa aluehallintovirastoista (AVI) julkaisee uutisia ja uutiskirjeitä. Tälle sivulle on koottu vuoden 2020 aluhallintovirastojen uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Näytetään tulokset 1 - 20 / 29
Merkintöjä per sivu 20
of 2

Tietoa alueelta

Verkkosivusto avi.fi uudistuu syyskuun 2020 alussa

Työstämme parhaillaan avi.fi-verkkosivuston uudistusta ja julkaisemme täysin uudistetun avi.fi-sivuston syyskuussa 2020. Uudistetun sivuston lähtökohtana on selkeys, ymmärrettävyys ja asiakkaan näkökulma. Sivusto tukee asiakkaita itsenäisessä ja sujuvassa sähköisessä asioinnissa. Sivuston tavoitteena on auttaa asiakkaita löytämään tarpeellinen tieto helposti, ja hyvään hakutoimintoon on panostettu.

Uuden sivuston keskeinen periaate on hyvä saavutettavuus, ja saavutettavuus huomioidaan laajasti niin teknisestä kuin sisällöntuotannon näkökulmasta. Haluamme, että kaikki ihmiset voivat käyttää uusia verkkosivujamme helposti. Julkaisemme uusilla sivuillamme myös kattavan, digipalvelulain mukaisen saavutettavuusselosteen. Koska uudet verkkosivut ovat aivan kohta valmiit, emme julkaise saavutettavuusselostetta nykyisillä sivuillamme, mutta vastaamme toki mielellämme myös nykyisen sivuston saavutettavuutta koskeviin kysymyksiin (viestinta@avi.fi).


Päivitetty