Uutiset ja uutiskirjeet 2020

Osa aluehallintovirastoista (AVI) julkaisee uutisia ja uutiskirjeitä. Tälle sivulle on koottu vuoden 2020 aluhallintovirastojen uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Johtajat nimitetty aluehallintovirastojen peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueille

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) on 29.4.2020 nimittänyt johtajat peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueiden virkoihin. Johtajat valittiin Etelä-Suomen, Itä-Suomen, Lounais-Suomen, Länsi- ja Sisä-Suomen sekä Pohjois-Suomen aluehallintovirastoihin viiden vuoden määräajaksi. Lapin aluehallintoviraston kyseisen vastuualueen johtajan virka tulee uudelleen haettavaksi. Tieto nimityksestä päivitetään tähän uutiseen, kun STM julkaisee nimityksen.

Peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueilla huolehditaan muun muassa sosiaali- ja terveydenhuoltoon, ympäristöterveydenhuoltoon, oikeusturvaan ja perusoikeuksiin sekä elinkeinoihin liittyvistä tehtävistä. Johtajat vastaavat vastuualueidensa johtamisesta ja tuloksellisuudesta.

Virkoihin nimitetyt

Etelä-Suomen aluehallintovirasto: terveydenhuollon lisensiaatti Kristiina Poikajärvi
Poikajärvi siirtyy tehtävään Lapin aluehallintoviraston peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueen johtajan tehtävästä.

Itä-Suomen aluehallintovirasto: filosofian maisteri Ulla Ahonen
Ahonen jatkaa samassa tehtävässä.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto: upseeri Heikki Mäki
Mäki siirtyy tehtävään Lounais-Suomen aluehallintovirastosta elinkeinovalvontayksikön päällikön tehtävästä.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto: oikeustieteen kandidaatti Leena Laajala
Laajala jatkaa samassa tehtävässä.

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto: varatuomari, eMBA Maria Siurua
Siurua siirtyy tehtävään Etelä-Suomen aluehallintovirastosta, hallinto- ja kehittämispalvelut -vastuualueen tietoyksikön päällikön tehtävästä.

 

Sosiaali- ja terveysministeriön tiedote 29.4.2020: Aluehallintovirastojen peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueiden johtajat nimitetty (stm.fi)


Päivitetty