Julkaisut 2020

Tälle sivulle on koottu aluehallintovirastojen julkaisuja. Alueelliset julkaisut löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Julkaisut 2020

Etelä-Suomi

Itä-Suomi

Länsi-ja-Sisä-Suomi

Näytetään tulokset 1 - 15 / 38
Merkintöjä per sivu 15
of 3

Tietoa alueelta

Opas valtionavustusten hakemisesta, käytöstä ja käytön valvonnasta


Opetus- ja kulttuuritoimen vastuualue
Itä-Suomen aluehallintovirasto

Mikkeli 2020

Aluehallintovirastojen julkaisuja 89/2020
ISSN 2343-3132
 (verkkojulkaisu)
ISBN 978-952-5885-42-2 (verkkojulkaisu)

Lue julkaisu (pdf 280 kt )

Tiivistelmä:

Tämä opas sisältää tietoa ja ohjeita aluehallintoviraston kirjasto-, liikunta- ja nuorisotoimien harkinnanvaraisten valtionavustusten hakijoille ja saajille. Tiedot ja ohjeet koskevat avustusten hakemista, käyttöä ja käytön valvontaa. Avustusten hakijan ja käyttäjän tulee ensisijaisesti perehtyä hakuilmoituksen hakuohjeisiin sekä avustuspäätökseen ja sen liitteenä oleviin avustuksen käyttöä koskeviin ehtoihin ja rajoituksiin. Tämä opas on toissijainen edellä mainittuihin ohjeisiin nähden ja se antaa lisätietoa avustusten hakemisesta.

Aluehallintovirastosta myönnetään harkinnanvaraisia valtionavustuksia hankkeisiin tai toimintaan sekä investointiavustuksia. Tässä oppaassa käydään läpi aluehallintovirastojen kirjasto-, liikunta- ja nuorisotoimien myöntämiin erityisavustuksiin liittyvät ehdot ja rajoitukset. Lisäksi investointiavustuksille on olemassa vielä omat erilliset ehdot ja rajoitukset.

Asiasanat:

valtionavustukset, kirjastotoimi, liikuntatoimi, nuorisotoimi


Päivitetty