Tiedotteet 2018

Osallistu ja vaikuta vammaispalvelujen kehittämiseen: asiakasareena Rovaniemellä 23.1.2018

Lappi

Valvontaviranomaiset haluavat saada asiakkaita enemmän mukaan vammaispalvelujen kehittämiseen. Tavoitteena on kokeilla uusia tapoja tehdä valvontaa ja kerätä tietoa valvontaviranomaisille ohjausta ja valvontaa varten. Valvonnan ja ohjauksen tarkoituksena on taata laadukkaat ja asiakasturvalliset palvelut. Kehitystyötä tehdään kuulemalla asiakkaita.

Valvira ja Lapin aluehallintovirasto järjestävät vammaispalvelujen käyttäjille asiakasareenan, jonka tavoitteena on keskustella vammaispalvelujen tilanteesta ja toteutumisesta. Tilaisuuden antia käytetään vammaispalvelujen valvonnan kehittämisessä ja palvelujen järjestäjien ja tuottajien ohjaamisessa.

Lainsäädäntösihteeri Katja Fokin ulkoasianministeriön ihmisoikeustuomioistuin- ja sopimusasioiden yksiköstä alustaa tilaisuudessa ihmisoikeuskysymyksistä.

Tilaisuudessa on käytettävissä yleisavustaja.

Aika: tiistai 23.1.2018 kello 16–20.

Paikka: Lähteentien pirtti, Lähteentie 1, Rovaniemi.

Kohderyhmä: tilaisuus on tarkoitettu vammaispalveluja käyttäville henkilöille.

Ilmoittautuminen: tilaisuuden tarjoiluja varten pyydämme ilmoittautumiset 16.1.2018 mennessä osoitteeseen minna.puustinen3(at)gmail.com.

Lisätietoja: sosiaalihuollon ylitarkastaja Sari Husa, Lapin aluehallintovirasto, sari.husa(at)avi.fi sekä ylitarkastaja Sari Mehtälä, Valvira, sari.mehtala(at)valvira.fi.

Lämpimästi tervetuloa!


Updated

Oikopolut